Alles over een uitvaart in Almere

Top uitvaarten

Regel het zelf online

Wie graag zelf de touwtjes in handen houdt, kan een persoonlijke uitvaart online regelen. Er zijn diverse pakketten beschikbaar en het is nog goedkoop ook.

Steeds meer mensen, ook in Almere, nemen de regie over de uitvaart in eigen hand. Bijvoorbeeld door hun dierbare thuis op te baren in de ongedwongen en intieme sfeer van de eigen woonkamer. Dat maakt het mogelijk op elk moment aanwezig te zijn bij de overledene, om als nabestaanden met elkaar verhalen op te halen, naar muziek te luisteren en misschien een wijntje te drinken. Dat levert een persoonlijk en intiem afscheid op en scheelt ook nog eens enorm in de kosten.

Top Uitvaarten helpt nabestaanden in Almere bij het vormgeven van een uitvaart in de intieme omgeving van thuis. Daarvoor hebben we verschillende sites in het leven geroepen waarop een complete uitvaart is te bestellen, 24 uur per dag en zeven dagen in de week. Top Uitvaarten kan elke gewenste uitvaart in Almere verzorgen, zowel een begrafenis als crematie. We hebben goede contacten met het crematorium en begraafplaats in Almere maar ook met crematoria en begraafplaatsen in de rest fan Nederland.

De site begrafenis.com is er voor mensen die kiezen voor begraven; crematie.com voor wie kiest voor cremeren. Op de sites worden diverse pakketten aangeboden: van de absolute basis tot een volledig verzorgde uitvaart, want ook dat blijft natuurlijk mogelijk.

Bij elk pakket is een uitgebreide handleiding voorhanden met handige tips om de eigen inbreng van nabestaanden te stimuleren. Zo worden tips gegeven over hoe je een afscheidsspeech schrijft, een plechtigheid in de aula kunt organiseren of zelf je dierbare overledene kunt verzorgen.

Bij alles is het streven een heel persoonlijke uitvaart vorm te geven voor een budgetvriendelijke prijs. Zo is er al voor 1685 euro een eenvoudig persoonlijk afscheid mogelijk. Kijk daarom ook op de sites budgetbegrafenis.nl en budgetcrematie.nl.

Overige info is te vinden op begrafenis.com en crematie.com.

Het hoofdkantoor van Top uitvaarten is gevestigd in Amsterdam. In Almere werken wij samen zeer ervaren uitvaartbegeleiders die zelf ook wonen in Almere.


Contact

Bezoekadres  :  Rondostraat 45
1312SJ  Almere
Postadres  :  Postbus 93556
1090EB  Amsterdam
E-mail  :  info@top-uitvaarten.nl
Web  :  www.top-uitvaarten.nl
Telefoon  :  088 - 848 82 27
Mobiel  :  06 - 48 97 4500

Foto's:

Overlijden in regio Almere melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206