Alles over een uitvaart in Almere

De Groot Uitvaart

24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar

De Groot Uitvaart heeft de invulling van een uitvaart in de laatste jaren sterk zien veranderen. De onderneming, als familiebedrijf al vanaf begin 1900 actief, is met de tijd meegegaan, want waar vroeger een begrafenis of crematieplechtigheid werd geregeld zoals het hoorde, staan naast huidige normen de persoonlijke wensen voorop. Veel is bespreekbaar en uit te voeren.

De kwaliteit van onze dienstverlening is gewaarborgd door de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg, de landelijke branchevereniging van uitvaartondernemers BGNU en zijn wij hiervoor ook aangesloten bij de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen.

Wij voeren uitvaarten uit voor polissen van veel verzekeringsmaatschappijen, waaronder: Aegon, ASR, Dela, Amev-Ardanta, Axent en Yarden. Voor uitvaarten welke op naturabasis zijn afgesloten kunnen wij in overleg een passende oplossing aanbieden. Onze werkzaamheden voeren wij voornamelijk uit in Huizen, Blaricum, Bussum, Naarden, Laren, Eemnes en Hilversum, maar wij kunnen ook families en nabestaanden bijstaan in de overige gemeentes in 't Gooi en de Vechtstreek. Op verzoek is het mogelijk om buiten deze regio van onze dienstverlening gebruik te maken.

De website www.degrootuitvaart.nl biedt uitgebreide informatie over de dienstverlening en mogelijkheden. Tevens bieden wij onze bemiddeling aan voor het leveren van assieraden, gedenksieraden, vingerafdrukhangers, grafmonumenten, urnen en andere herinneringsmogelijkheden.


Contact

Bezoekadres  :  Havenstraat 25
1271AB  Huizen
Postadres  :  Havenstraat 25
1271AB  Huizen
E-mail  :  info@degrootuitvaart.nl
Web  :  www.degrootuitvaart.nl
Telefoon  :  035-5254363
Fax  :  035-5261455

Video De Groot Uitvaart


Foto's:

Overlijden in regio Almere melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206