Alles over een uitvaart in Almere

Cremaere

Een van de groenste en voordeligste crematoria van Nederland.

De navolgende informatie is afkomstig van Crematie.Com, een landelijke uitvaartorganisatie gespecialiseerd in waardige, betaalbare uitvaarten. En belangrijk, zonder verborgen kosten achteraf.

Het Almeerse crematorium Cremaere behoort tot een van de milieuvriendelijkste en voordeligste crematoria van Nederland. Het is (alleen) geschikt voor crematie zonder aanwezigheid van familie (zogenaamde 'technische' crematies) of intieme crematies met een beperkt aantal aanwezig (maximaal 15).

Dit is vooral bedoeld voor families die de plechtigheid voorafgaand aan de crematie plaats willen laten vinden op een zelf gekozen plek zoals thuis, een restaurant, een park, de kantine van de sportvereniging of een andere betekenisvolle plek. Voor de daadwerkelijke crematie kan vervolgens worden gekozen voor cremaere.

Het crematorium behoort tot een van meest milieubewuste crematoria in Nederland. Zo beschikt zij als een van de allereerste crematoria van Nederland over een volledig elektrisch verwarmde crematieoven met gebruik van groene stroom, volledig CO2 neutraal.

Ook is Cremaere aangesloten bij stichting Trees for all, een stichting die investeert in groene projecten gericht op CO2 reductie.

Crematie.com kan diverse uitvaarten voor u verzorgen bij Cremaere:

Pakket Direct
Een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Pakket Intiem
Een afscheid in de familiekamer gevolgd door een technische crematie zonder aanwezigheid van familie

Heeft u interesse in een crematie bij Cremaere? Vraag vrijblijvend een offerte aan bij onze uitvaartorganisatie Crematie.com via info@crematie.com of bel direct 088-848 82 27 (24 uur per dag).


Contact

Bezoekadres  :  Damsluisweg 29
1332EA  Almere
Postadres  :  Damsluisweg 29
1332EA  Almere
E-mail  :  info@crematie.com
Web  :  www.crematie.com
Telefoon  :  Overlijdensmeldingen via Crematie.Com: 088 84 88 227. Overige vragen bel: 036-737 04 32

Overlijden in regio Almere melden?
Bel nu direct: 088 - 605 1206